Moda

2014 Beyaz Elbise Modelleri

Sezonun en sade ve modern renkleri arasında gösterilen beyaz büyüsü ile tüm modellerde yerini alıyor. Yeni model Beyaz elbiseler her çeşit kıyafetle şıklığı sağlıyor. Dantelli elbiselerde, gömlek elbiselerinde ve tunik modellerde beyazın büyüsünü bu yıl yaşayacaksınız. Vitrinler beyazın asaleti ile süslenmiş durumdadır.

2014 Beyaz Elbise Modelleri
2014 Beyaz Elbise Modelleri

Yeni Sezon 2014 Beyaz Elbise Modelleri

Yaz ayının bunaltıcı sıcağında serinlemek isteyenler beyaz rengin her modelini tercih eder. Modacılar bunu düşünerek Yeni model beyaz elbiseler çeşitlerini her elbiseye taşıdı. Kesimleri farklı ve her bedene uyan modelleri ile beyaz rengi bu yıl yaşayacaksınız. Tarz sahibi bayanlara özel şıklık ve kalitede tasarlanmıştır. Elbiseleri her tarz ayakkabı ve çanta ile uyum içinde giyebilirsiniz.

2014 Beyaz Elbise Modelleri
2014 Beyaz Elbise Modelleri

Yaz ayında beyaz keten elbise ile yaşayarak serinliği hissedebilirsiniz. Gömlek elbise bu yaz ayının son trendleri arasında yerini almıştır. 2014 beyaz elbise modelleri dantelli kesimleri ile gece kıyafetlerine de şıklığı getirmiştir. Davetlerin en güzel bayanı olmak için beyazın büyüsünü üzerinizde taşımalısınız.

Beyaz renk bu sezon gladyatör tarzı ayakkabılarla güzel bir uyum sağlar. Topuklu ayakkabılarla da giyebilirsiniz. Beyaz elbise modelleri sezona damgasını vuracak güzelliktedir. Sade ve modern çizgileri ile elbisenin zarifliğini hissedeceksiniz. Kendinizi prenses gibi görmenin mutluluğu beyazın büyüsünde saklıdır. Beyaz elbise modelleri sade bir makyajla uyum içinde olur. Güzelliğine cazibeyi katmak isteyenlerin özel rengidir. Tarz sahibi olmak isteyenler beyaz elbiseleri giymelidir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu