Moda

2015 Gözlük Modelleri

 

Yaz kış demeden taktığımız, imajımızın sarsılmaz bir parçası olan güneş gözlükleri hem sağlık hem görünüm açısından bize birçok alternatif sunuyor, 2015 gözlük modelleri arasında seçim yapmak ise oldukça zor, çünkü seçenekler çok fazla.

Moda anlayışında bildiğimiz gibi sık sık geriye dönüş yaşıyoruz ve senelerdir kullanmadığımız kıyafet ve aksesuarları tekrar oldukları yerden çıkarıp kullanmaya başlıyoruz. 70ler, 80ler, 90lar derken özellikle bu seneki moda akımı tüm zamanları kapsayan geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor. Gözlük seçiminde ise özel bir akım olmamakla birlikte her renk, her modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Öneriler ve Alternatif Modeller

Tüm bu zamanların modasına göz atmak istersek, farklı öneriler ve alternatif modeller bize ufak ipuçları veriyor.

70li yıllardan başlamak istersek, geniş çerçeveli gözlükler ve ışıltılı çerçeveler karşımıza çıkıyor. Bu modeller ile romantik ve nostaljik bir hava yakalamanız mümkün, puantiyeli elbiseler ve geniş şapkalar ile imajınızı tamamlayabilirsiniz.

80li yılların favorisi ise kuşkusuz pilot gözlükleri. Bu model, erkeklerin olduğu gibi bayanların da en çok tercih ettiği modellerden. İki senedir özellikle mavi yeşil tonlarda aynalı modeller tercih ediliyor. 80lerin sonu 90ların başında patlayan yuvarlak çerçeveli gözlükler ise bu sene en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Son olarak kare çerçeveler de eski popülaritesini kazanma yolunda ilerliyor bu sene. Siz de yüz şeklinize göre farklı model ve çerçeveler ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu