Moda

2015 Topuz Modelleri Tam da Sizlere Göre!

Sarı Saç Topuz Modeli

Sarı Saç Topuz Modeli
Sarı Saç Topuz Modeli

Sarı saçların bakımı zor olan saç olsa da görünüm açısından oldukça dikkat çekici ve iddialı saç stilleri olmuştur. Sarı saçlarda yapılan topuz modelleri, koyu renkteki saçlarda yapılan topuzlarda kendini daha çok gösterir. Eğer sarı saçlara sahipseniz, farklı şekillerde toplanmış saç modellerini seviyorsanız ve farklı topuz modelleri sarı saçlarınızda denemek istiyorsanız ise sarı saç topuz modelleri tam sizler içindir.

Bu model oldukça güzel ve şık görünümü ile de rahat bir şekilde yapılan saç stilidir.  Yapılışı ve kullanılışı oldukça revaçta olan sarı saç topuz modeli, sarı renkteki bayanlar için oldukça tercih edilen bir modeldir.

Asimetrik Topuz Modeli

Asimetrik Topuz Modeli
Asimetrik Topuz Modeli

Asimetrik topuz modeli ile saçlarınızın görünümünü farklı kılabilirsiniz. İlginç ve havalı olan bu topuz modeli oldukça revaçta görünmektedir.

Saçlarınızı arkadan yapılmış asimetrik topuz modeli ile özel gün ve gecelerinizde tercih etmenizi umuyoruz. Bu tarz model genelde dikkat çekmek adına ve görünümün asimetrik olması nedeni ile oldukça dikkat çekici olması için yapılmakta olan bir modeldir.

Asimetrik topuz modeli, her saç tipinize ve saç renginize göre farklı görünümlere ulaşabilmektedir. Bu model ile görünümünüzü bir anda değiştirebilirsiniz. Özel anlarınızda dikkat çekmek istiyorsanız ise bu model tavsiye edilmektedir. Asimetrik topuz görüntüsü ile saçlarınızın arkadan görünümünü simetrik bir biçimde farklı kılabilirsiniz. Bu farklılığı yaratmak için saçlarınızın uyumu da bu konuda çok önemli. Yani saç stiliniz oldukça önemli bu model için.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu