Moda

2022 Yeni Sezon Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir?

2022 Yeni Sezon Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir? Yeni sezon tesettür giyim modelleri neler? 2022 yılının modasında neler var? İşte sizin için öneriler…

2022 Yeni Sezon Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir? Yeni sezon tesettür giyim modelleri arasında en sevilen modelleri göreceksiniz. İlk olarak tesettürlü olan kadınlara uygun pantolon boyu ve bedenleri, tunik ve gömlek modelleri en sevilenler arasında. Bunun dışında direkt olarak tesettür giyimleri arasında yer alan pek çok yeni sezon ürünleri var.

Tunik Pantolon

Modern bir tesettür kombini yapmak isteyenler için önerimiz tunik pantolon oluyor. Hem şık görünmek hem de rahat etmek açısından 2022 yılının da modası olacağını söyleyebiliriz. Bunun için direkt olarak pantolon modelleri arasında yer alan pek çok seçenek var. Hem bunları göz önünde bulundurup hem de uygun renkleri tercih edebilirsiniz.

  • Saten tunik pantolon modelleri
  • Keten tunik pantolon modelleri
  • Örgü modeller

Ve çok daha fazlası sizin için sunulmuştur. Severek giyebileceğiniz bu modeller için renk seçeneklerinin de çok fazla olduğunu söyleyebiliriz. Hemen siz de kombin önerilerini inceleyerek seçim yapabilirsiniz.

Uzun Etek Gömlek

Daha şık gözükmek ve eşsiz bir kombin yapmak için tercihiniz uzun etek modelleri olabilir. Belde aşağı kloş gelen, son derece farklı kumalardan özel olarak üretilmiş olan modeller var. Siz de bunlar arasından sevdiğiniz renk ve modelleri tercih edebilirsiniz. Sunulacak olan pek çok seçenek arasından hemen tercihinizi yapabilir. Uzun etek kombinlerini kısa topuklu ayakkabılar ile yaptığınızda rahat edebilirsiniz.

  • Keten uzun etek
  • Deri uzun etek
  • Örgü model uzun etek
  • Tül uzun etekler

Gibi pek çok model var. Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz.

Ferace Modelleri

Ferace modellerinin arasından dilediğinizi seçerek, siz de farklı kombinler için kullanabilirsiniz. Genel olarak feraceler sizin rahat etmenizi sağlayacak şekilde oluşturulmuştur. Kumaş türünden, direkt olarak seçilen modele kadar şık bir görünüme sahip olmanız içindir. Tül olan detaylar, düğmeli ya da fermuarlı olması gibi pek çok seçeneği olacaktır. Tamamen bedeninize uygun olan bir seçim yaparak en iyi şeklide kombin edebilirsiniz. Tesettür giyimi için uygun olan model ve renkler vardır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu